Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Vacature – Hoofdbegeleider kleuterkamp

Geschreven door Op 28 mei 2021

Voeren 2000 is op zoek naar een hoofdbegeleider voor het kleuterkamp dat georganiseerd wordt tussen 5 en 16 juli in het Paviljoen van Sint-Martens-Voeren. Het kleuterkamp gaat dagelijks door tussen 9 uur en 16 uur.

Organisatie van activiteiten voor kleuters van de tweede en derde kleuterklas en aansturing van de hulpbegeleiders vormen het takenpakket van de hoofdbegeleider. De hoofdbegeleider volgt bij voorkeur een opleiding kleuteronderwijs of een opleiding lagere school of heeft de opleiding achter de rug. Verder zijn we op zoek naar hulpmonitoren (m/v) van het kleuterkamp die onder toezicht van de hoofdbegeleider de activiteiten voor de kleuters begeleiden.De hulpmonitor is minstens 16 jaar. 

Interesse? Informeer bij Voeren 2000 op het nummer 043812000 of via mail voeren2000@gmail.com