Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Minder Mobielen Centrale Voeren

Geschreven door Op 27 mei 2023

Minder Mobielen Centrale Voeren zoekt vrijwilligers!
De Minder Mobielen Centrale vervoert mensen die omwille van leeftijd, ziekte of handicap zich moeilijk kunnen verplaatsen en die geen openbaar vervoer kunnen nemen en zich geen taxi kunnen veroorloven. Ze wil hierbij ook inspelen op sociaal isolement en eenzaamheid.
Op dit moment is de Minder Mobielen Centrale dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het vervoer te verzorgen. De chauffeurs genieten van een omniumverzekering voor hun wagen.
Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan zeker contact op met Yvonne Schillings: GSM 0478 64 27 80 – tel.: 04 375 04 96
Wil je zelf gebruik maken van de Minder Mobielen Centrale? Vraag dan je rit 2 dagen op voorhand aan bij de dispatch van Thuis-Zorg-Saam Voeren op het nummer 0473 53 08 04. Je betaalt €12,00 lidgeld per jaar en een vergoeding van €0,42 per kilometer. Is je rit korter dan 20 km? Dan wordt er een standaardbedrag van €8,00 aangerekend. Als de chauffeur ter plekke moet wachten, wordt er vanaf 1u ook wachtgeld aangerekend aan €2,50 per uur.

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *