Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Blog

Vzw De Stap in Genk vangt al 25 jaar kinderen op die thuis in een crisissituatie zitten, bijvoorbeeld door intrafamiliaal geweld of middelengebruik van de ouders. “We krijgen steeds meer aanvragen voor crisisopvang, en de kindjes worden ook steeds jonger.”

Hielp een man uit Heusden-Zolder 257 onterecht aan een invaliditeitsuitkering? Op die vraag krijgt hij maandag een antwoord in de rechtbank. Volgens het arbeidsauditoraat is hij samen met een Hasseltse neurochirurg en twee mannen uit Heusden-Zolder en Genk verantwoordelijk voor een fraude van liefst 12,8 miljoen euro.

In Hoeselt kreeg het Bollebos naast de Paneelstraat een uitbreiding van een halve hectare.

Na een draak van een wedstrijd knoopte Limburg United na de thuisnederlaag tegen de Giants opnieuw aan met een hard bevochten zege. United kon terug beroep doen op Delalieux maar De Zeeuw (kuit) bleef aan de kant. Bij Bergen ontbrak Adams.

Op de Naamsevest, in het centrum van Sint-Truiden, raakte bij een ongeval vier wagens betrokken. De 20-jarige bestuurder L.M. uit Sint-Truiden reed zaterdag omstreeks 17.30 uur met zijn wagen van de Spaansebrug richting Europaplein.

Achilles Bocholt zet een punt achter zijn Europese campagne met een prestigezege tegen het IJslandse Hafnarfjordur.

De eerste echte shoppingdag van december is in Hasselt zonder al te veel problemen verlopen. Vanaf nu blijven de winkels ruim 20 dagen, tot aan de vooravond van Kerstmis, dagelijks geopend. Om een herhaling van de files van de voorbije weken te voorkomen, was de politie op de afspraak.

Robert Mertens (69) deed donderdagavond zijn laatste shift als brandweerman in de kazerne van Balen. Na een loopbaan van vijftig jaar moet hij namelijk stoppen. “Ik wil gerust nog enkele jaren doordoen, maar het wordt ook tijd om de fakkel door te geven aan jongere brandweermannen en -vrouwen”, zegt hij. Ook in Limburg bluste hij […]

In een huis op de Kluizerdijk in Achel is vrijdagavond een inbraak in een huis vastgesteld. De politie ging ter plaatse voor de vaststellingen. 

In de Molenbroekstraat in Alt Hoeselt is vrijdagavond een inbraak in een huis vastgesteld. De buit werd niet medegedeeld.