Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Blog

Willy geeft advies over de bestrijding van de rups van de Buxusmot.

Voerens Amateur Toneel brengt in april 2024 de toneelproductie Kidnap op de planken. Zonder decor geen voorstelling! Decorbouwer Hugo Cornand vertelt over de totstandkoming van het decor.

Voerens Amateur Toneel brengt in april 2024 de productie Kidnap op de planken. Spelers Trudy Donkers en Huub Alleleijn vertellen over de voorbereidingen en uitvoeringen van de toneelvoorstellingen.

Schepen William Nijssen was te gast bij Voeren info op locatie. Op het terras van ‘Bie Katrien’ vertelde hij over de culturele activiteiten en projecten die dit jaar op het programma staan.

Voerens Amateur Toneel brengt in april het blijspel ‘Kidnap’ op de planken. Spelers Suzanne Zuiderveld, Josine Broers en Roger Duijsens vertellen over de voorbereidingen en lichten een tipje van de sluier op over het verhaal.

Mieke Nyssen vertelt over ‘Speeldernis’ waarbij kinderen spelenderwijs de natuur ontdekken en leren samenwerken door te knutselen, koken,…

Burgemeester Joris Gaens belicht de onderwerpen: – Informatiebijeenkomst Waterlandschap Voeren – Gemeenteraad maart 2024 – Boring onderzoek Einsteintelescoop – Status trajectcontrole Moelingen

Plantendokter Willy Duijsens vertelt over de (paas)decoraties die in de natuur te vinden zijn.

Op zaterdag 30 maart vindt in het Schuttershof in Sint-Martens-Voeren een Salzburg’er Après Schi Party plaats. Een feest met optredens van diverse artiesten en DJ’s. DJ Bergmeister nodigt de luisteraars uit om mee te feesten.

Elk jaar geeft ‘Harmonie de Remersdael-Teuven’ een concert. Ook in 2024 werden de mensen uit Teuven en Remersdaal muzikaal verwend. Voorzitter Luc Hollands vertelt over het concert en de harmonie.