Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Blog

Als hoogtepunt van de carnavalszitting van K.V. de Boemelaire werd Prins Rik I geproclameerd. Een interview met de nieuwe heerser van het ‘Boemelaireriek’.

Cursus “Tekenen en Schilderen” – voor beginners en gevorderden o.l.v. Linda Blokken. Er zijn nog plaatsen vrij! Waar: VCCV-“Het Paviljoen”, Kwinten 3 te 3790 Sint-Martens-Voeren. Tijdstip: maandag van 13.00u tot 16.00u Info en inschrijving: Pascal Gaens tel.: 04/381 11 59 of per e-mail: pascal.gaens@vlaanderen.be

De oudste carnavalsvereniging van onze gemeente viert haar 6X11-jarig jubileum. Ivo Snoeck en Hugo Paquay vertellen over de activiteiten die in het teken staan van deze bijzondere mijlpaal.

Op vrijdag 6 januari werd Prins Corné I geproclameerd als nieuwe prins van KV Böschuule. Corné wordt in zijn ambt ondersteund door zijn prinses Diana.   In dit interview vertelt het prinsenpaar hoe zij zich hebben voorbereid om hun prinsenschap en komen we te weten hoe het dagelijks leven van Corné en Diana eruit ziet.

Loester nao d’r beste carnavalsmeziek. Mit de groete hits en de schlagers uit eige gemeinte!! Voeren Alaaf!!!  

Carnavalsvereniging de Hannessen viert op zaterdag 14 januari 2023 het 1X11-jarig jubileum. Voorzitter Wim Wiertz werd tijdens de uitzending van Voeren info verrast!

Op vrijdag 6 januari presenteerde KV Böschuule uit Teuven hun carnavalszitting aan de Teuvenaren, bevriende carnavalsverenigingen en sympathisanten. Een geanimeerd programma met als rode draad een ludieke sollicitatieronde voor een nieuwe heerser van het Böschuuleriek. Verrassend werd geen sollicitant, maar Böschuul Corné en gemaal Diana geproclameerd als nieuw prinsenpaar. In Voeren info sprak Jean-Pierre met […]

Op zondag 27 november vond de presentatie van D’r Koeënwoof plaats. Redacteur Rik Palmans belicht de artikelen van het 43ste jaarboek van Heem en Natuur Voeren.

Maandelijks verzorgt de burgemeester en/of schepenen een update over gemeentelijke projecten. In de update van november 2022 belichten burgemeester Joris Gaens en schepen Yolanda Daems de onderwerpen: – Start werken in Moelingen(verbinding nutsvoorzieningen, rioleringswerken Elzen en Berwijnstraat en bruggetje over Berwijn) – Status werken in Teuven en Sint-Pieters-Voeren – Geplande werken Voerfase 2 – Verbetering […]

Met voorzitter Rinus Stalmeijer blikken we terug op de viering van het 10-jarige bestaan van NEOS Voeren. Ook de doelstellingen en het aanbod van de seniorenvereniging wordt belicht.