Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Blog one column

Oktoberfest Voeren komt eraan! Glenn Godin en Werner Pinckers te gast in het programma Stimmung, Spass und vollgas’ met DJ Bergmeister! Maak kans op vrijkaarten en stuur het goede antwoord naar info@omroepvoeren.be

Maxime Polmans is lid van feestcomité De Stoet en mede-initiator van Summervibez revived.  Na enkele jaren (corona)pauze is Summervibez weer springlevend, mede dankzij de inzet van de jeugd van Moelingen. Maxime geeft uitleg.

Schepen Yolanda Daems blikt terug op de laatste gemeenteraadsvergadering en belicht de lopende projecten. – Voeren 60 jaar Limburg – Vlaggenshow 15u zondag 3/9 Moelingen Kermis i.s.m. de stoet 125 jaar – Kennisneming tijdelijke verhindering gemeenteraadslid Alicia Dodemont ingevolge zwangerschap en werken met kleine kinderen – vervanging door Ann-Sophie Roijen – Kennisgeving vertegenwoordiging deontologische commissie […]

De driedaagse kermis van Moelingen zal ook dit jaar traditiegetrouw tijdens het eerste weekend van september worden gevierd in de feesttent op het kerkplein. Ter gelegenheid van de 125ste verjaardag van organiserende vereniging De Stoet wordt op zondag 3 september het digitaal museum ‘Het verhaal van Moelingen’ geopend. Dit project is mede tot stand gekomen […]

In het laatste weekend van augustus vindt traditiegetrouw Parochiefeesten in Teuven plaats. Het evenement is een inkomstenbron voor de VZW Dorpshuis Teuven. Het dorpsfeest wordt georganiseerd door de aangesloten verenigingen die van de gelegenheid gebruikmaken om zich te profileren. Voorzitter Hans Reijnders van VZW Dorpshuis Teuven geeft uitleg.

Op zaterdag 26 augustus 2023 wordt in Teuven een monument onthuld ter herinnering aan de crash van een bommenwerper tijdens de Tweede Wereldoorlog. Mark Beckers is initiator en geeft uitleg over de totstandkoming en het programma rondom de onthulling van het monument.

Pleinfeesten in Moelingen wordt dit jaar uitzonderlijk door feestcomité De Stoet georganiseerd. Een tweedaags evenement met amusement voor jong en oud. Glenn Godin, voorzitter van De Stoet, belicht het evenement.

Wat is het lekker weer buiten. Tot 29 juli 2023 gaan we de zomerstop in om daar van te genieten. Dat betekent dat we non stop zomerse muziek gaan draaien. Fijne vakantie allemaal!

Tijdens de locatie-uitzending bij Brasserie Sjamotte was Böschuul Geert van Schaijk te gast om te vertellen over de lekkernijen die tijdens het Teuvenement 2023 worden geserveerd.

Schepen Yolanda Daems gaf tijdens de locatie-uitzending op 24 juni 2023 een update over: – Gemeenteraad 22 juni 2023 – Werken in Moelingen en Teuven – Infoavond ‘Een klimaatrobuust en weerbaar landschap in de Voerstreek’ – 11 juli viering