Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

In 2019 richtte Sara Lemmens het koor Mavelle op. Sara woont inmiddels 20 jaar in Hasselt, maar is opgegroeid in Sint-Pieters-Voeren. Op 24 maart geeft het koor een popup concert in de kerk van Sint-Pieters-Voeren. Sara vertelt over het ontstaan van het koor en het concert in Voeren.

Mark Beckers uit Teuven schreef een boek over een gecrashte bommenwerper in Sinnich tijdens de tweede wereldoorlog. Het boek ‘Do not forget’ werd op zondag 25 februari in Dorpshuis Teuven gepresenteerd.

Denny Heggen uit Teuven heeft een loonbedrijf en vertelt over de boerenprotesten. Ook in Voeren zal een protest plaatsvinden.

Te gast bij Omroep Voeren: Prinses Ingrid (Dodemont) en Prins Noël (Simons) van KV de Waggelerre.

Te gast bij Omroep Voeren: Prins Dieter I (Poismans) en Jeugdprins Cédric (Cerfontaine) I met minister Cyril (Cerfontaine) van CV de Djimmers.

Te gast bij Omroep Voeren: Prins Bart I(Geelen)  van KV Böschuule.

Te gast bij Omroep Voeren: Prins Michel II(Weerts) en prinses Julie I van KV de Boemelaire en Prins Wouter I(Burns) van CV de Hannessen.

Vandaag is het Gedichtendag en de start van de poëzieweek. In 2023 bracht Laura Silvano de poëziebundel ‘TotZinnenGebracht’ uit. Lees hier het interview met Laura: – (V)Wie is Laura? (A)Goh, Wie is Laura? Op de eerste plaats ben ik de mama van drie zonen. Tristan (20), Mathias (18) en Lionel (14). Zelf ben ik net […]

In het periodiek gesprek met burgemeester Joris Gaens werden onderstaande onderwerpen besproken: – Terugblik op spannende momenten vanwege het risico op overstroming van de Berwijn. – Het verloop van de eerste week met de Flexbus(De Lijn). – Toekomst KMO-Zone. – Vooruitblik op carnaval 2024 – Status trajectcontrole Moelingen