Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Carnaval vier je samen met Omroep Voeren! 

Luister tijdens carnaval naar Omroep Voeren. Blijf in de sfeer met de klassiekers, de nieuwe carnavalhits en schlagers uit eigen streek. Afgewisseld met gepresenteerde programma’s die geheel in het teken staan van dit cultureel feest.
 
Carnaval in Voeren
Uiteraard zijn de prinsen en prinsessen van de Voerense carnavalsverenigingen te gast bij Omroep Voeren. Wie zijn deze hooglustigheden in het dagelijkse leven en wat beweegt hen om dit ambt te willen vervullen? Antwoorden op deze vragen en leuke anekdotes van de verenigingen hoor je in het programma ‘Voeren info’. Zaterdag en zondag tussen 10 en 12u.
 
Goedemorgen Voeren
Carnaval en humor zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het ochtendprogramma Goedemorgen Voeren serveren Luc Prevoo en Jean-Pierre Duijsens leuke wetenswaardigheden over carnaval, de beste buutte, een carnavalsquiz en de leukste carnavalsmuziek.
 
Carnaval in Limburg
Al decennia worden carnavalsliederen gemaakt en op LP of CD uitgebracht. Met Tobi Warnier gaan we in het programma ‘Carnaval in Limburg’ op zoek naar oude carnavalschlagers.
 
Omroep Voeren zendt de Sleuteloverdracht LIVE uit.
Bent u niet in de gelegenheid om de sleuteloverdacht bij te wonen? Volg de opening van de Voerense vastaovend dan via Omroep Voeren. De sleuteloverdacht wordt op donderdag 8 februari
 
vanaf 19.30u uitgezonden via ons Youtubekanaal.
 
Voeren Alaaf!!!

Beluister de interviews rondom carnaval

 

Carnavalradio

Kom alvast in de carnavalsstemming en luister naar het themakanaal Carnaval in Voeren! 
24/7 non-stop carnavalhits!

Luister hier naar Carnavalradio

 

Film : Carnaval in Voeren 

In  2021 produceerde Omroep Voeren met ondersteuning van Voerens Amateur Toneel en Erfgoed Haspengouw de film Carnaval in Voeren. Een documentaire over het grootste cultureel feest van onze gemeente.