Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Doneer aan Omroep Voeren

We zullen direct met de deur in huis vallen. Een omroep runnen kost veel geld. Dat geld komt nu uit de eigen beurs van een aantal vrijwiliggers bij Omroep Voeren. We stellen dat natuurlijk erg op prijs, maar hoe lief ze ook zijn, ook deze vrijwilligers hebben geen geldboompje in hun tuin staan en we vinden het eigenlijk niet eerlijk dat ze zichzelf financieel genoodzaakt voelen dit te doen.

Dit kost Omroep Voeren
Als je alle kosten bij elkaar optelt, kost Omroep Voeren gemiddeld € 195,- per maand. Dit zijn bijvoorbeeld de telefoon en internetkosten, maar ook het huren van een server voor deze website en de livestream. Daarnaast heeft een omroep veel apparatuur nodig die ook wel eens kapot gaat en moet voor de meeste muziek worden betaald.

Omroep Voeren bestaat niet om winst te maken. Het is dan ook een VZW (vereniging zonder winstoogmerk) en geeft daarnaast ook geen salaris of onkomstenvergoeding aan medewerkers. Alle donaties gaan dus direct naar het onderhouden en verbeteren van de omroep.

Wil je ons helpen?
Een lang verhaal kort; Zou je ons willen helpen met een maandelijkse donatie? Dat zou ons erg helpen en je helpt dan direct mee aan een hechtere en beter geïnformeerde gemeenschap.

Gebruik onderstaand formulier om een maandelijkse donatie te doen. Je bepaalt zelf het bedrag en je kan de maandelijkse donatie op elk moment stopzetten. Je zit nergens aan vast.

Alvast hartelijk bedankt,
Het vrijwilligersteam van Omroep Voeren


Je gegevens worden niet gepubliceerd en je naam wordt niet genoemd in de radio uitzendingen. Je e-mailadres wordt alleen maar gebruikt om de betaling af te handelen. Je privacy is dus gegarandeerd.