ZaterdagZondag
09.00u Golden melodies
10.00uVoeren infoH. Mis
11.00uVoeren info Voeren info(hh)
12.00u Voeren info(hh)
13.00u  
14.00uStimmung, spaβ und vollgas’ Stimmung, spaβ und vollgas’ 
15.00uStimmung, spaβ und vollgas’  Stimmung, spaβ und
vollgas’ 
16.00uAls de dag van toenAls de dag van toen
17.00uAls de dag van toenAls de dag van toen
18.00u  
19.00uDre’s bluesDre’s blues
20.00uDre’s blues Dre’s blues
21.00uKlassiek? Klassiek?
22.00u Klassiek? Klassiek?
23.00u  

Elk weekend kunt u luisteren naar leuke muziekprogramma’s en informatie over de gebeurtenissen in Voeren.

Op zaterdag starten we om 10 uur met het programma Voeren info. In Voeren info worden de actualiteiten onder de loep genomen, horen we een tuintip van de specialist en belicht Joep Buysen een woord uit een Voerens dialect.

Naast al deze informatie is er de muziekrebus als spelelement en wordt een stelling geponeerd! Ook felicitaties zijn van harte welkom!

Om 14 u is het tijd om te ontspannen met het muziekprogramma ‘Stimmung, spaβ und vollgas’ samengesteld en gepresenteerd door Pascal Beuken.

In de namiddag keren we elke week terug in de tijd met ‘Als de dag van toen’. Waarin een jaar uit de jaren ’60,’70,’80 of ’90 wordt herbeleefd. De grootste hits van het kroonjaar afgewisseld met nieuws uit het jaar en leuke wetenswaardigheden.

In de avond geniet u samen met André Wens van de beste blues in het programma Dré’s blues!  Het muzikaal dessert wordt door Luc Prevoo geserveerd in het programma ‘Klassiek?’ met een mooie combinatie van klassieke en moderne muziek en de relatie daartussen.

Op zondag beleeft u een heerlijk muzikaal ontbijt met Golden melodies, waarin de mooiste instrumentale klanken het gevoel van zondagochtend versterkt.

Aansluitend kunt u luisteren naar de eucharistieviering en nieuwe aflevering van bovenstaande muziekprogramma’s. Deze worden op dezelfde tijdstippen als zaterdag uitgezonden.

Omroep Voeren is te beluisteren via de livestream(website/V-tuner).


Download de app Radioplayer of TuneIn en luister via uw smartphone of tablet.Current track

Title

Artist

Background