Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Benefietactiviteit Samen Sterk

Kerkplein [Moelingen]

Evenement info
Datum: 15 augustus 2021
Tijd: 13:00
Locatie: Kerkplein
Adres: Moelingen
Details

 

Onze gemeente is onlangs nogmaals niet gespaard gebleven van een ramp als gevolg van abnormale regenval of wolkbreuken. Zowel een aantal woningen in Teuven, in Schophem/Ketten, Vitschen, hoog ’s-Gravenvoeren en de hele dorpskern van Moelingen werden door modderwater overspoeld met heel wat vernielingen aan huisraad, meubilair en zelfs gebouwen.

Daar Corona  intussen al 16 maanden lang onze vrijheid beknot en nu er langzaam versoepelingen aankomen hebben enkele verenigingen nl het Voerens Amateur Toneel (VAT) en Omroep Voeren het initiatief genomen om  met medewerking van het bestuur van de Culturele Raad een benefietactiviteit te organiseren ten voordele van een NOODFONDS.

Een noodfonds dat bij elke ramp, binnen de grenzen van onze gemeente, snel kan zorgen voor een tegemoetkoming aan de meest elementaire noden zoals het verstrekken en bedelen van broodjes/koffiekoeken/warme drank en andere catering naar voorbeeld van de actie van de dames van ons brandweerkorps onlangs in Moelingen.

Een noodfonds dat beheerd wordt door een nog uit te breiden vrijwilligersbestand onder bestuurstoezicht van de Culturele Raad.

Om dit initiatief op de sporen te zetten en zuurstof te geven zet de Culturele Raad namens haar aangesloten verenigingen zijn beide schouders onder dit project door zowel logistieke als financiële steun te verlenen.

Om enerzijds dit noodfonds te spekken maar anderzijds ook een gelegenheid te creëren om te genieten van het terug samenkomen organiseren bovengenoemde verenigingen een covid-safe maar ook zo gezellig mogelijke benefietnamiddag op ZONDAG 15 AUGUSTUS vanaf 13 tot 20 uur op het Kerkplein in Moelingen. Naast een gevuld muzikaal aanbod en de nodige catering zal naar jaarlijkse gewoonte ook dan weer de tractor-race doorgaan.

De volgende artiesten geven acte de présence:

Laur Rutten, Ruud Verhoeven, Patrick Pesch, Jos Senden, Mr. Tim, Mesjeu Maurice, Jérôme Gelissen, Saskia Theunisz, Jonas van Esch, Katja Henz, Sven ohne Girls, Nick Gilissen, Frans Theunisz, Andy en Roy, Beppie Kraft en vele anderen!! Ook wordt het publiek geamuseerd met muziek van DJ Bermeister en DJ Tack en de professionele presentatie verzorgd door Erwin Lennarts en Hugo Weerens.

Beste verenigingsvriend, wij kijken uit om je weer fysiek te ontmoeten en rekenen op jouw sympathie opdat dit noodfonds binnen onze dorpsgemeenschap efficiënt een opbeurende rol kan vervullen bij een toekomstige ramp.

Naast een verteerbijdrage kan jij of je vereniging ook jullie sympathie financieel overmaken op het noodfonds bankrekeningnummer: BE27 7353 5210 8873 van de vzw Culturele Raad Voeren.

Zoals je weet zijn er bij “iets organiseren” steeds handen tekort voor opbouw en bediening. Fysieke hulp van enkele verenigingsleden zou dan ook als bijdrage bijzonder welkom zijn. Zo dit mogelijk is graag een seintje om jullie aanbod in te plannen waarvoor dank bij voorbaat.

Kom meedoen om er samen een gezellige dag van te maken !

Welkom en bij voorbaat dank namens:

VAT Roger Duijsens en Ann Ketelslegers

Omroep Voeren Jean-Pierre Duijsens  en Luc Prevoo

Culturele Raad Voeren Jean Duijsens en Rik Tomsin

Meer info: Tel.: 0491 30 61 16 of  0031 6 14996919

 

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe