Current track

Title

Artist

Background

Oktoberfest Voeren

Festzelt Oktoberfest Voeren Wiesn [Moelingen]


Event info
Date: 15 oktober 2022
Time: 20:00
Location: Festzelt Oktoberfest Voeren Wiesn
Address: Voerenstraat Moelingen
Website: https://www.oktoberfest-voeren.be/
Details

Op zaterdag 15 oktober 2022 (20u00-2u30) en zondag 16 oktober 2022 (13u00-23u30) vindt er een nieuwe editie van Oktoberfest Voeren plaats. Op het grote volksfeest voor Voeren en (Zuid-)Limburg is de intentie om met elkaar en van elkaar genieten. Er wordt nog meer amusement, gezelligheid en sfeer aan het concept toegevoegd. In de unieke, traditionele setting presenteren CV de Hannessen een ijzersterk programma, maar blijven ze trouw aan de visie van een kwaliteitsvol Oktoberfest met Zuid-Limburgse touch. Gröẞer. Besser. Brandneu.

Hoch die Hände Wochenende is dé show die we gewend zijn. De grootste hits passeren, gebracht door ronkende namen, gekruid door regionaal talent en een vleugje lokale authenticiteit. De Festzelt dopen we om tot een Stube van einfach nur Stimmung und Spass!

Immer wieder Sonntags is de connectie tussen fenomenale artiesten en ware Gemütlichkeit. Er wordt een kwaliteitsvol Oktoberfest-diner aangeboden, met typische gerechten en lokale specialiteiten, in een fantastisch decor. Gezellig, lekker eten legt de fundamenten voor een onvergetelijke dag! Tot 17u beleef je een unieke ervaring, met bangelijk goede Oktoberfest-artiesten toe aan de line-up. De Zuid-Limburgse touch komt helemaal tot zijn recht in de Abendshow. Topartiesten brengen hun hits en muziek waar elke streekgenoot groot mee is geworden. Als kers op de taart wordt het gevarieerde programma helemaal in stijl afgesloten.

 

Add to Google Calendar

Add Now