Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Oktoberfest Voeren

SK Moelingen ['s Gravenvoeren]

Evenement info
Datum: 7 oktober 2023
Tijd: 20:00
Locatie: SK Moelingen
Adres: Berneauweg 's Gravenvoeren
Website: https://oktoberfest-voeren.be/
Evenement: https://www.facebook.com/events/830368068102176
Details

Voor de vierde keer vindt Oktoberfest Voeren plaats. Een evenement georganiseerd door carnavalsvereniging De Hannessen.

Dit jaar wordt Festzelt geplaatst op de Oktoberfest Voeren Wiese van S.K. Moelingen-Voeren.
Hoch die Hände Wochenende – Samstag 7. October 2023
Zaterdag 7 oktober beleef je dé Oktoberfest show waar topartiesten passeren. Almklausi, bekend van Mama Laudaaa, is een wereldwijd hitkanon! Die Powerhosen, één van de beste Oktoberfest bands momenteel actief (Heino, Peter Maffay, Udo Jürgens…), keert terug naar Voeren en met Marjolein Heijltjes verschijnt er een straffe artieste op deze Samstag Abend!

Het Oktoberfest Gefühl koppelen we aan regionaal talent via ZH Nuchter Vertroch (winnaars LKZH 2016) en de party-DJ van Zuid-Limburg met Tirol in de vingers: DJ COEN. Het wordt natuurlijk weer een avond vol eigen verrassingen, met een knipoog naar onze vorige editie(s).

De fantastische Festzelt ademt Stimmung und Spass. Bratwursten, halve liters, de échte Oktoberfest-sfeer en prachtige decoratie zullen zeker niet ontbreken.

Deuren geopend van 20u00 tot en met 2u30.
Immer wieder Sonntags: Diner und Abendshow – Sonntag 8. October 2023
Is de connectie tussen fenomenale artiesten en ware Gemütlichkeit. We bieden een kwaliteitsvol Oktoberfest-diner, met typische gerechten en lokale specialiteiten, in een fantastisch decor. Kom gezellig, lekker eten en leg de fundamenten voor een onvergetelijke dag! Tot 17u beleef je een unieke ervaring, want we voegen ook nog eens bangelijk goede Oktoberfest-artiesten toe aan de line-up. De Zuid-Limburgse touch komt helemaal tot zijn recht in de Abendshow. Topartiesten brengen hun hits en muziek waar elke streekgenoot groot mee is geworden. Als kers op de taart sluiten we dat gevarieerde programma helemaal in stijl af!
Diner
Het kwaliteitsvol 3-gangendiner van Oktoberfest Voeren deed de monden van de bezoekers openvallen op de vorige editie.
Je proeft ook dit jaar van overheerlijke Schinken & Käsen als voorgerecht, het fenomenale Hänchen mit Kartoffeln und Gemüse als hoofdgerecht en de Apfelstrudl die als overheerlijke dessert het eetfestijn compleet maakt.

Kwaliteitsvolle maaltijden verzorgd door lokale samenwerkingen met Slagerij Eussen, Kip&Rib Noben, Patisserie Peter Lemmens, Bakkerij Equilibrium & Stroopstokerij Wiertz.
Tegelijkertijd geniet je van een opperbeste sfeer verzorgd door de Boemelkapel Banholt, d’r Christian va Voer en Legata’s Lederhosen Power.
Het diner vindt plaats van 13u00 tot en met 17u00. Kinderen t.e.m. 12 jaar hebben gratis toegang en krijgen een aangepaste portie van het diner.

Abendshow
We luiden de avond in met de Oktoberfest-koningin van onze regio, Marleen Rutten.  Wir sind SPITZE! tilt het programma naar de hoogste regionen met een exclusieve show, die enkel op Oktoberfest Voeren te bewonderen is. Spik & Span zijn dan weer Zuid-Limburgse kleppers die zullen schitteren op de Wiesn! We eindigen in stijl met onze eigen Tiroler Power Abschluss, verzorgd door DJ Tack, Latidos Ruud en Burnstyle.

Immer wieder Sonntags maakt een ongelooflijk knap feestweekend compleet op Oktoberfest Voeren!

De Abendshow start om 17u en eindigt omstreeks 23u30.
 
Tickets & Info
Uiteraard hopen we ook deze editie weer tal van Voerense verenigingen te verwelkomen om er een onvergetelijke editie van te maken. De ideale teambuilding of gewoonweg een gezellig groepsuitje, het kan allemaal op Oktoberfest Voeren.
Voor tickets en info verwijzen we jullie graag door naar www.oktoberfest-voeren.be . Kinderen t.e.m. 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement.
Jullie kunnen ons ook volgen op sociale media en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes via Facebook en Instagram .
Via Omroep Voeren kunnen jullie het evenement live volgen en ons recente bezoek aan de lokale radio opnieuw beluisteren.