Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Evenement info
Datum: 14 augustus 2023
Tijd: 18:00
Locatie: Kerkplein
Adres: Kerkplein Moelingen
Details

De Pleinfeesten zijn een begrip in Moelingen en de Voerstreek!

Op maandag 14 augustus biedt de zomerbar voor ieder wat wils. Heerlijk vertoeven op het kerkplein met een fris drankje, in goed gezelschap en op de beats van DJ Tack & Latidos Ruud. Ideaal om de festiviteiten in het dorp in te luiden.

Op dinsdag 15 augustus, ter aangelegenheid van O.L.V. Hemelvaart, viert Moelingen feest. Na de eucharistieviering om 10u30 in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingskerk vindt er een rondgang plaats doorheen de dorpskern van Moelingen onder leiding van de Schutterij Sint Martinus uit Sint-Martens-Voeren.

De tractortoer is voor fanaten van alle generaties een prachtig terugkerend evenement geworden. Start wordt voorzien om 12u30 op het kerkplein, aanmelden kan vanaf 11u00. Omstreeks 13u00 trapt REPRISE Erfgoed Haspengouw haar activiteiten af in de dorpskern, waar het cultureel erfgoed van de streek in de schijnwerpers wordt geplaatst. Laat je verrassen door leuke en boeiende opvoeringen!

Vanaf 16u30 start het muzikaal programma op het kerkplein met coverband Senterfold. Livemuziek zorgt altijd voor een unieke sfeer, waar DJ Tack & Latidos Ruud graag verder op bouwen tot in de late uurtjes.

Locatie: Kerkplein Moelingen

Toegang: gratis

Foodtrucks aanwezig op beide dagen

Een samenwerking tussen Tractortoer Moelingen, REPRISE Erfgoed Haspengouw, Gemeente Voeren & Feestcomité De Stoet

Meer info beschikbaar via www.destoet.be

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe