Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Presentatie boek ‘Do not forget’

Dorpshuis [Teuven]

Evenement info
Datum: 25 februari 2024
Tijd: 10:00
Locatie: Dorpshuis
Adres: Gieveldstraat 1 Teuven
Details

Op 26 augustus 2023 hebben wij onder grote belangstelling het monument voor de neergestorte bommenwerper in Sinnich onthult.

Aan deze gebeurtenis is uitgebreid onderzoek voorafgegaan en de resultaten van dit onderzoek zijn gepubliceerd in een speciaal boekwerk waarvoor u zich heeft ingeschreven.

Tevens is het boek aangevuld met informatie over de oorlogsslachtoffers van Teuven, de laatste oorlogsgetuigen, het schoolproject i.s.m. met de lagere school St. Joseph De Plank en er staat een artikel in over het ontstaan en de onthulling van het monument.

Het boek wordt officieel gepresenteerd op zondag 25 februari 2024 om 10.00 uur in het dorpshuis van Teuven gelegen aan de Gieveldstraat 1.

Tijdens de presentatie zal ook een gedeelte van de tentoonstelling die in het weekend van 26 augustus in het dorpshuis is geweest alsnog gepresenteerd worden.

U bent van harte welkom om onder het genot van koffie en thee deze presentatie bij te wonen en uw gereserveerd boek mee naar huis te nemen.

Woont u in de Voerstreek maar heeft u niet de mogelijkheid om het boek op te halen dan brengen wij het kosteloos bij u langs. Woont u buiten de Voerstreek dan wordt het boek tegen vergoeding van de verzendkosten verstuurd.

Hopelijk tot ziens bij de presentatie.

Namens Heem en Natuur Voeren, de werkgroep “Do Not Forget”.

Mark Beckers, Joep Buysen, Jean-Pierre Duijsens

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe