Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Sjötteweekend in Sint Martens Voeren

Feestweide Komberg [Sint-Martens-Voeren]

Evenement info
Datum: 12 mei 2023
Tijd: 21:00
Locatie: Feestweide Komberg
Adres: Komberg Sint-Martens-Voeren
Website: www.schutterijsintmartensvoeren.be
Details

Schutterij Sint Martinus uit Sint Martens Voeren organiseert een echt feestweekend op 12-13-14 mei e.k. op de feestweide aan de Komberg.

Vrijdag 12 mei 2023 vanaf 21.00 uur starten we met Sjötte-ROCK. “Hie is get oet!
” Dansen, springen, feesten en sjansen op de beats van DJ Tack! De tweede
act op de Line-up is Eminens Coverband uit Riemst. Deze 9-koppige coverband is Born To Be Wild en zal dan ook de feesttent in vuur en vlam zetten. Afsluiten doen we de avond met de bekendeBelgische Coverband De Spikes, wereldbekend in Nederlands-Limburg. Time to Party !

Zaterdagmiddag 13 mei vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op onze Sjötte-KIEN in “Het Paviljoen”. Iedereen die wil mee kienen kan meedingen naar de fantastische prijzenpot van 1.250 €. De hoofdprijzen zijn een huis-tap, een espresso-koffiemachine en 250€ cash! Een super tombola sluit het geheel af. Let op: er zijn slechts 200 zitplaatsen. Inschrijven kan via onze website!

Of kom je liever het echte schuttersleven ontdekken op het Sjötte-FEEST van zondag 14 mei? Vanaf 11.30 uur marcheren de schutterijen het terrein op. Ze geven het beste van zichzelf op muzikaal vlak. Na de officiële opening om 14.00 uur trekken een 20-tal verenigingen in parade door het dorp. Vanaf 15.30 uur barst het feest los met onze 30 koppige ambiance-band Musica Gogo Hé.

Tevens vinden de jureringen plaats van de konings- en keizersparen, bielemannen, generaals,…
En onder de schietbomen stijgt de spanning! Natuurlijk met een frisse pint en een stevige hap. De winnaars maken we bekend om 19.00 uur. Gezelligheid troef tot…..?

Meer info, tickets voor Sjötte-ROCK en inschrijvingen Sjötte-KIEN kunt u vinden op
www.schutterijsintmartensvoeren.be

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe