Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Kerstuitzending

Evenement info
Datum: 24 december 2020
Tijd: 12:00
Telefoon: 0474 07 21 25
Details

De eindejaarsperiode staat voor de deur en traditioneel gaat dit gepaard met een periode van gezellig samen vertoeven met vrienden en familie. Dit jaar zal dit helaas anders zijn.

De gemeente Voeren werkt daarom samen met Omroep Voeren aan een speciale kerstuitzending.In deze kerstspecial brengen burgemeester Joris Gaens en voorzitter van OCMW Hilde Broers een boodschap aan de Voerenaars. Daarnaast zijn er muzikale bijdragen van de muziekacademie, schutterij Sint-Martinus, Laura Aussems, Michel en Alexander Flamand& Christian en Jos.

Ook uw bijdrage aan deze uitzending is meer dan welkom!

Stuur uw kerstwens of groet naar Omroep Voeren via Whatsapp 0474 07 21 25 of info@omroepvoeren.be.

In de kerstspecial hoort u dan de ingezonden wensen aan dorpsgenoten, (groot)ouders, (klein)kinderen, mantelzorgers, of vrienden voorbijkomen.

De kerstspecial wordt op 24, 25 en 26 december op diverse tijdstippen uitgezonden via 96.0 FM en livestream van Omroep Voeren.

Op eerste kerstdag vieren we samen Kerstmis met de H. Mis die live om 10.00u vanuit de kerk wordt uitgezonden. Deze viering is te volgen via de radio, maar ook te zien op www.omroepvoeren.be, de Facebookpagina en het Youtubekanaal van Omroep Voeren.

Tussen deze uitzendingen door geniet u van de warme kerstklanken in de programma’s Golden Christmas-melodies, Klassieke kerst en Keersjmes in Limburg.

Van 27 december tot en met 30 december kunt luisteren naar de Top 1058. Vier dagen en nachten wordt u verwend met een interactief radio-evenement. Deze hitlijst onderscheidt zich van andere lijsten door de bijdragen van regionale artiesten en de interactieve elementen. Want naast de favoriete muzieklijst zijn er ook interviews en wordt er meerdere malen een muziekquiz gespeeld waarbij u kans maakt op geweldige prijzen!Ook wordt er stilgestaan bij de situatie rondom Covid-19 en is er een inzameling voor de voedselbank.

De Top 1058 wordt door de luisteraar samengesteld. Ga dus naar www.top1058.nl en vul uw stemlijst in.

Omroep Voeren wenst u fijne feestdagen en alvast een gezond en gelukkig 2021!!!

 

Eindejaarsprogrammering

 

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe